Fødelaken

Polar BioMedicals as leverer en rekke kvaliteter og størrelser innen engangs fødelaken. Vi har avtale på levering av disse lakene til sykehus i hele Norge.

Våre fødelaken har vært i bruk på fødeavdelinger siden 2007 og er spesielt utviklet for bruk på disse avdelingene. Utviklingen er gjort i samarbeid med fødeavdelinger og vi har derfor produkter som tilfredsstiller fødeavdelingers krav om komfort, kvalitet og ikke minst pris. Vi benytter oss ikke av kjemiske tilsetninger i våre produkter, som for eksempel superabsorbenter. De fleste produktene vi tilbyr våre kunder er i dag miljømerket svanen og inneholder en høy andel fornybare ressurser. 
Vi kan tilby fødelaken med og uten strikk (Formsydd) for feste til seng. Begge har absorberende evne og barrierefilm. Lakene som er formsydd (Med strikk som vanlig stretchlaken) er meget enkle å re opp med. Det tar kun noen få sekunder for en person å re opp alene eller å ta av sengen etter en fødsel.
I løpet av sommeren kommer vi med en type fødelaken som er videreutviklet fra de formsydde strech lakene våre.    KONTAKT OSS:

Fødelaken Engangs Stretch Formsydd 149x115 cm

Fødelaken Engangs Stretch Formsydd 105x100 cm

Stretch/- barrierelaken, 108x240 cm (50stk)

Espe fødelaken, stor del

Espe fødelaken, liten del

Biolam plus sengelaken, 150x270 cm