Barrierelaken- diverse størrelser og kvaliteter

En oversikt over våre bord/ barrierelaken. Produktene består av høy kvalitet og komfort og tilfredsstiller dagens krav til bruk på operasjonsavdelinger. Alle våre laken tilfredsstiller 13795:2011, er produsert med barrierefilm med og uten pustende egenskaper, og har absorberende evne. Laknene kan leveres med og uten løftestyrke.

Cellcombi Antislide og Cellcombi bordlaken

Vi har to forskjellige kvaliteter innen "Cellcombi familien". Cellcombi antislide / nummerserie 394 og Cellcombi, nummerserie 395. Begge nummerseriene er produsert av samme materialer, men materialene er satt sammen i forskjellige rekkefølger.
Cellcombi antislide / nummerserie 394 er for dem som har behov for ekstra høy friksjon på bordlakene. Samtidig fungerer disse på en slik måte at forflytningslakene vil fungere svært godt til forflytning. 
Cellcombi bordlaken / nummerserie 395 er ett noe rimeligere alternativ. Dette er et produkt vi anbefaler for avdelinger som ønsker ett laken som tåler løft/ forflytning, men har ikke behov for høy friksjon. 


Espe barriere og Biolam plus

Produkter av høy kvalitet, og vår "mest miljøvennlige varianter". Espe barriere og Biolam plus produkter er laget av materialer som er biologisk nedbrytbare og kan dermed leveres som matavfall- om omstendighetene tillater det. Blodsøl etc vil gjøre at det må behandles deretter. 
Produktet har en overflate med absorberende evne som er meget myk og komfortabel. Barrierefilmen er laget av forsterkelsesbasre maisstivelse, som har unike egenskaper; virus, bakterie, væsketett - med pustende egenskaper. 
Produktet er miljømerket svanen, og kan produseres i en rekke forskjellige størrelser. Burddstyrke på 150 kg.

Formsydde stretchlaken

Våre formsydde laken er utviklet for optimal beskyttelse av seng/ bord. Lakene er pordusert på samme måte som ett ordinært stretchlaken. De er virus, bakterie og væsketette- med pustende egenskaper. Overflaten er meget myk og behagelig, og har absorberende evne. Lakene leveres i dag i tre forskjellige størrelser. Om ønskelig kan de også leveres i andre størrelser og kvaliteter. 

Cellcomfort plus barrierelaken

Ett rimelig alternativ for de områdene hvor en ikke må ha den store løftestyrken, men har mer behov for høyere komfort og absorbasjon. Mulig å få denne produsert i flere størrelser. Bruddstyrke på 200 kg.

Cellstrong extra

Ett rimelig alternativ for de områder hvor en vil ha høy styrke, men ikke så opptatt av absorbsjon. Produktet har noe absorberende evne, barrierefilm og bruddstyrke på 250 kg.

Cellcombi antislide bordlaken 100x240 cm

Cellcombi antislide bordlaken 78x240 cm

Cellcombi bordlaken 100x240 cm

Cellcombi bordlaken 78x220 cm

Cellcomfort Skli/- forflytningslaken 78x140 cm

Cellcomfort Skli/- forflytningslaken 78x170 cm

Cellcomfort plus bordlaken, 90x240 cm

Cellstrong extra bordlaken, 90x240 cm

Espe barrierelaken

Espe barrierelaken 160x210 cm

Stretch/- barrierelaken, 108x240 cm (50stk)

Biolam plus sengelaken

Bilde av fire bordlaken som er brettet, slik dem ligger i eskene.