Dyner, puter og sengetøy

Vi leverer et utvalg av engangs dyner, puter og sengetekstiler til blant både helsevesenet og til bruk innen annen overnatting, som camping, private båter og hytter etc. Produktene er av høy kvalitet og komfort til en konkurransedyktig pris. Produktene tar liten plass og har lav vekt.

Dyner og puter

Vi leverer et utvalg av engangs dyner og puter. Størrelser og tykkelser kan tilpasses om  ønskelig med annet enn hva som er beskrevet her.
Produktene er produsert med et ytterstoff som er meget mykt og behagelig, slik at det ikke skal være nødvendig å bruke trekk utenpå. Våre dyner og puter er rull og presspakket. Dette resulterer i en forpakning som tar liten plass, selv om det skulle bli skade i forpakningen, da den i liten grad blåser seg opp. 
Redningsteppene våre er utviklet spesielt for ambulanse og andre redningstjenester, men vi ser det blir tatt i bruk også inne på sykehus. Dette for avdelinger som har behov for ekstra varme. 

Vi kan levere både resirkulerbare og komposterbare dyner og puter.

Engangssengetøy 

Våre engangs sengetekstiler blir i dag i hovedsak benyttet av private til bruk i båter, hytter etc, eller av camping, men vi ser i økende grad at sykehus tar disse i bruk, da dem begynner å oppdage at kvaliteten er meget god. Ved å bruke våre engangs sengetekstiler vil en til en hver tid kunne tilby helt nye, ubrukte sengetekstiler, uten at det skal gå ut over komforten. Produktene er av en miljøvennlig kvalitet. Etter bruk kan produktene leveres som matavfall eller resirkulerbart avfall. (Sykehus etc. må følge sine retningslinjer for avfall). 

Biolam sengetekstiler

Biolam sengetøy er den mest miljøvennlige utgaven vi kan tilby. Dette er en kvalitet som er biologisk nedbrytbar og det kan altså leveres som matavfall. Sengetøyet er produsert av ren viskose, som er ett svært mykt og behagelig materiale. Produktene ved navn Biolam plus er i tillegg produsert med barrierefilm, som er virus, bakterie og væsketett- med pustende egenskaper.
Biolam sengetekstiler er miljømerket Svanen. 

Hygilam sengetekstiler


Hygilam sengetøy er den mest slitesterke kvaliteten, av våre to alternativer, og den rimeligste. Produktene består av 100 % pp, og kan leveres som resirkulerbart avfall. Vi benytter oss av en svært myk og komfortabel pp kvalitete, så dette er absolutt en kvalitet som vil oppleves komfortabel å ligge i. Produktene ved navn Hygilam plus er i tillegg produsert med barrierefilm, som er virus, bakterie og væsketett- med pustende egenskaper.
KONTAKT OSS:

Biolam plus sengetekstiler

Hygilam sengetekstiler

Dyne

Emergency blanket

puter